Izdelkov -

Koda: SE1043410

LEATHER GLAZE Sredstvo za zaščito usnja, 150 ml

Nega usnja

Cena:
22,58 €
  • Inovativna in učinkovita zaščita novega gladkega usnja pred neželenimi sledmi zaradi drgnjenja in obrabe.
  • Posebej priporočljiva uporaba na izpostavljenih mestih, kot so voznikov sedež, stranica voznikovega sedeža, volan in menjalnik.
  • Posebej svetlo usnje ščiti pred trajnim obarvanjem zaradi jeansa.

Swissvax Leather Glaze je učinkovita zaščita gladkega usnja pred sledmi drgnjenja in obrabe. Novo usnje ostane novo! Se posuši že čez nekaj minut tako, da je brezbarven in brez sijaja. Obdelava z izdelkom
Leather Glaze znatno zmanjša sledi drgnjenja in obrabe, saj brezbarvni zaščitni sloj močno zmanjša trenje.
Usnje je najbolj obremenjeno na voznikovem sedežu, volanu in menjalniku, kjer se že pri novih vozilih zelo hitro opazijo prve sledi uporabe.
Ta območja je zaradi tega treba kolikor je mogoče hitro zaščititi z izdelkom Leather Glaze.
Prav tako je primeren tudi za zaščito pred puščanjem barve z oblačil iz jeansa na svetlem usnju. Madeži se sicer kljub temu pojavijo sčasoma, vendar jih je mogoče enostavno odstraniti s čistilom Leather Cleaner, za seboj pa ne puščajo trajnih poškodb, kot običajno.

Praktično dodatno orodje pri uporabi izdelka Swissvax Leather Healer ali Gloss Corrector je namenjeno brušenju usnjene površine oziroma odstranjevanju prask pred osveževanjem barve ali za glajenje majhnih nepravilnosti po nanosu izdelka Leather Healers.

Brusilna gobica za usnje Swissvax je priročno orodje posebej za usnje. Predvsem je priporočljiva, če je treba usnjeno površino narediti hrapavo, ali za odstranjevanje prask pred osveževanjem barve. Povsem enostavno je tudi glajenje majhnih nepravilnosti po nanosu barve za osvežitev.