Izdelkov -

Koda: SE1015030

SAMURAÏ Poseben vosek za japonske avtomobile, 200 ml

Voski

Cena:
89,25 €
 • S 30 vol. % čistega brazilskega voska Carnauba prve stopnje za vse japonske avtomobile.
 • Ustvari popoln sijaj brez meglice in zagotavlja najboljšo odbojnost vode.
 • Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej očistiti z izdelkom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno poveže z lakom !
  Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.

  Samuraï je poseben vosek za japonske avtomobile iz palete voskov Swissvax. S 30 vol. % čistega brazilskega voska Carnauba prve stopnje na vseh lakiranih površinah ustvari popoln sijaj brez meglice in zagotavlja najboljšo odbojnost vode.

  p>Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z maso Paint Rubber (priporočljivo) ter z izdelkom Cleaner Fluid Regular (obvezno). Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine odstranjuje star vosek, rahle praske, katran, drevesno smolo in drugo umazanijo. Samo takšen delovni postopek namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Pravilna predhodna priprava laka zagotavlja najboljši zaključni videz avtomobila.

  Vsebina ene pločevinke 200 ml voska Samuraï zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti vozila. Priporočen interval zaščite je odvisen od prevoženih kilometrov in splošne uporabe vozila.