O nas

SKRB ZA SVOJE SANJETM

SWISSVAX - Skrb za vaše sanje™

Proizvajalci voskov od leta 1930

Swissvax proizvaja vrhunske in luksuzne izdelke za nego, blagovno znamko, do katere imajo avtomobilski navdušenci po vsem svetu veliko naklonjenost. Swissvax je tudi prva izbira različnih proizvajalcev avtomobilov v premium segmentu in nam omogoča razvoj in proizvodnjo visokokakovostnih negovalnih izdelkov pod lastno blagovno znamko.

Swissvax ponuja celovit sistem nege za avtomobile, jahte in letala. Sestavljen je iz pralnih, čistilnih, negovalnih in tesnilnih komponent, ki so med seboj harmonično usklajene.

Tako kot mnogi drugi unikatni izdelki so bili tudi prvi voski prvotno
ustvarjena na družinski kuhinjski mizi. Stara lekarna "Anwander" v Zürichu je bila takrat tako laboratorij kot proizvodni obrat za prve kozarce karnauba voskov za avtomobile in čolne, prvotno izdelane samo za osebno uporabo dedka in ustanovitelja podjetja Hansa Anwanderja.

Ti izdelki so še vedno izdelani izključno ročno v naši voskarni in polnjeni kozarec za kozarcem. Zelo zapletene formulacije ne omogočajo industrijske proizvodnje. Preprosto ne sklepamo kompromisov glede naše strasti do izdelave najboljših voskov in izdelkov za nego. Vabimo vas, da doživite občutek voska, zaradi katerega je Swissvax tako priljubljen in znan
po vsem svetu.

Razlika

V nasprotju z običajnimi loščili voski Swissvax ne vsebujejo abrazivov in se lahko uporabljajo na vseh vrstah barv: na sodobnih sistemih barv na vodni osnovi, na tako imenovanih nano barvah in celo na starih nitroceluloznih barvah. Swissvax je sestavljen iz dveh komponent,
predobdelavo Cleaner Fluid Regular in karnauba vosek. Voski so enostavni in prijetni za uporabo in ne puščajo belih ostankov na gumi ali okolici
robovi.

Karnauba je najtrši, najčistejši, najbolj prozoren in tudi najdražji naravni vosek na svetu. Pridobivajo ga iz vrha listov brazilske pahljačaste palme "Copernica prunifera" in ga klasificirajo
glede na barvo in jasnost. Najvišja kakovost je razvrščena kot redka prvovrstna karnauba in se uporablja za naše voske. Stopnja sijaja je večja, čim več je karnaube v formulaciji. Medtem ko običajni avtomobilski voski vsebujejo 3 % do 5 % karnauba voska, formulacije Swissvax vsebujejo 30 % do 76 % prostornine, kar je ena najvišjih koncentracij, ki so na voljo na trgu.

V nasprotju z običajnimi loščili, ki polirajo samo površino laka do sijaja, medtem ko spodnji sloji barve počasi izginejo, formulacije Swissvax carnauba, obogatene z oljnimi izvlečki pasijonke, pomaranč, avokada in vanilje, izboljšajo lak z izgubljeno. globina sijaja. Rezultat je globok, edinstven "moker videz", ki navdihuje zbiratelje in avtomobilske navdušence po vsem svetu.

Skrivnost Swissvax

Skrivnost Swissvaxa je v izjemno obstojnih formulacijah karnauba voska, ki se po več urah izdelave razvijejo iz mikrodelcev z dvojno steno – tako imenovana mikroinkapsulacija.

strast

Švicarski sloves kakovosti in natančnosti se odraža v vseh
naši izdelki. Zasebno smo strastni ljubitelji avtomobilov in plovil že več kot tri generacije. Hobi z radostmi in tegobami, ki ga predobro poznamo in nas vsak dan navdihuje pri iskanju zanimivih rešitev za nego občutljivih predelov.

Globoko odbojne površine

Trdno verjamemo, da mora biti nega avtomobila enostavna. Kajti le preprosta nega avtomobila postane redna nega, predpogoj za brezhibno negovan avto.

Zgolj dobra volja in uporaba pravih negovalnih sredstev nista zagotovilo za dober rezultat. Samo pravilen vrstni red in uporaba posebnih tehnik nege vodita do želenega uspeha.

Naročite naše brezplačne priročnike Swissvax o negi avtomobilov ali jaht. Poleg vseh izdelkov in njihove pravilne uporabe boste našli tudi veliko dragocenih nasvetov za nego.