Barve in filmi mat definicije

Pranje, čiščenje, nega in tesnjenje mat površin

Prva negovalna serija na svetu za mat lake in folije.

Nega, čiščenje in tesnjenje mat površin s Swissvax negovalno serijo

Sijaj naj bo tukaj rezerviran le za oči opazovalca - površine z mat barvo morajo ostati mat!

Čiščenje in nega mat lakiranega ali foliranega avtomobila je prava umetnost nege avtomobila. Konvencionalna sredstva za čiščenje in nego imajo abraziven učinek in uničijo svilnato mat površino.

Swissvax je lahko zagotovil, da matirane površine ostanejo matirane in hkrati doseže največjo zaščito lakirane površine z uvedbo prve in popolne serije negovalnih sredstev za matirane lake in mat folije na svetu. Serija vključuje vse potrebno za
popolna mat nega laka, od avtošampona za mat lak, predčistil in posebnega voska do razpršila za detajle in keramike v spreju za mat lakirana vozila.

Zaupajte našemu znanju in izdelkom Swissvax, da se bo vaš avto predstavil tako, kot si želite – preprosto popoln.

Nega mat laka – opravljeno pravilno

Car Bath Opaque je naš avtošampon za matirane lake in je brez belilcev in ojačevalcev sijaja, ki se sicer pogosto uporabljajo v običajnih avtošamponih. Raztopite v vodi za pranje in s pralno pudlico Fine operite avto od strehe navzdol. Nato posušite s krpo za sušenje Micro-Dry.

Uporabite Matt Paint Pre-Cleaner Opaque za globinsko čiščenje kot pripravo na obdelavo z voskom. V ta namen popršite Pre-Cleaner Opaque in rožnato obrišite z Micro-Absorb.

Naš vosek "Opaque" je popolno tesnilo za mat lake. Ko se po nanosu strdi, nudi zaščito pred mikro praskami in preprečuje, da bi se mat lakirana površina hitro ponovno umazala. Vosek nanesite z rdečo ročico ali s črnim gobastim aplikatorjem in ponovno polirajte z Micro-Fluffy. Posamezne dele karoserije je treba obdelati enega za drugim in na majhnih površinah (npr. pol krila, pol vrat).

Quick-Finish Opaque Detailing Spray v kombinaciji z Micro-Polish modrim je popoln za odstranjevanje majhnih draženj, kot so prstni odtisi. Popršite, obrišite - negovana površina.

Naš Lotos Speed ​​ni bil razvit le za sijajne lake, idealen je tudi za osvežitev mat laka. Izdelek se razprši in enakomerno porazdeli z Micro-Fluffy ter posuši.

Negovalni seti za mat barve in mat folije

Edina negovalna serija na svetu za svilnato mat sijaj na vozilu