Nega platišč in pnevmatik

Operite, očistite, vzdržujte in zapečatite

Pnevmatikam povrnite sijaj s profesionalnimi čistili, ščetkami za platišča in čistili za platišča

Kolesa avtomobila so kot človekovi čevlji – pogosto zapostavljena, a pomembna.

Medtem so platišča bolj v središču pozornosti in na izbiro je široka paleta platišč, med katerimi so nekatera samostojne mojstrovine. Tako je popolna harmonija, kjer je lepota komponent vozila izražena do popolnosti.

A tako kot pri čevljih velja tudi tukaj: potrebna je skrb, da ohranimo prvotno lepoto – in tu tudi varnost!

Zaupajte našemu znanju in izdelkom Swissvax, da se bo vaš avto predstavil tako, kot si želite – preprosto popoln.

Skrb za kolesa pravilno opravljena

Za pravilno in temeljito čiščenje platišč in kasnejše tesnjenje postopajte takole:

Razpršite naš Wheel Spray Forte na platišča in porazdelite tekočino s ščetko za kolesa SWISSVAX.

Za čiščenje podlage platišča uporabite tudi Wheel Spray Forte in tu bodisi ščetke Speed ​​Master Combo ali Wheel Woolies. Z obema kompletoma lahko dosežete najtežje dele platišča.

Takoj ko Wheel Spray Forte postane vijoličen, ga lahko sperete s čisto vodo in/ali z našo krpo iz mikrovlaken Micro-Wash (rumena). Platišča lahko zdaj posušite s krpo Micro-Dry.

Da bi preprečili hitro ponovno umazanijo (zlasti pozimi), je priporočljivo zatesnitev platišč z voskom Autobahn, ki vsebuje PTFE. V ta namen platišča premažemo s tanko plastjo voska in obrišemo s krpo iz mikrovlaken Micro-Polish (modra).

Da pnevmatike ne bodo zapostavljene, jih nahranimo in zasijemo z našim izdelkom za nego pnevmatik Pneu, popršimo ali nanesemo natančneje s čopičem za pnevmatike ali antracit Hand Puck.

Vsem lastnikom belih stenskih pnevmatik priporočamo čiščenje s Pneu White za cvetoče bel videz! Za kasnejši sijaj je napršen naš pneumatik za nego pnevmatik, ki je primeren tudi za bele stene.