Čiščenje, vzdrževanje in tesnjenje mat barv in folij

Pranje, čiščenje, "poliranje", vzdrževanje in tesnjenje mat površin

Prva negovalna serija na svetu za mat barve in folije

Nega, čiščenje in tesnjenje mat površin s Swissvax negovalno serijo

Tu naj sijejo samo oči gledalca – mat lak naj ostane mat!

Čiščenje in nega mat lakiranih ali foliranih
Avtomobili so srednja šola za nego avtomobilov. Konvencionalna sredstva za čiščenje in nego imajo abraziven učinek in uničijo svilnato, mat površino. Klasičnih loščil za mat barvo ni, saj bi ti mat površino zasijali.

Tukaj je Swissvax lahko ponudil prvega in popolnega na svetu
Negovalne serije za mat barve in mat folije zagotavljajo, da mat površine ostanejo mat, hkrati pa dosežejo maksimalno zaščito lakirane površine. Serija vključuje vse potrebne izdelke za popolno mat nego laka, od avtošampona za mat lak do predčistila in posebnega voska do spreja za detajle in keramike v spreju za mat lakirana vozila.

Zaupajte našemu znanju in izdelkom Swissvax, da se bo vaš avtomobil predstavil tako, kot želite – preprosto popolno.

Nega mat barve in folij – pravilno opravljeno

Car Bath OPAQUE je naš avtošampon za mat barve in
ne vsebuje belil in ojačevalcev sijaja
navadni avtošamponi so sicer pogosti. Zelo učinkovito in zato varčno raztopljeno v vodi za pranje in pranje vozila od strehe navzdol s pralnim sredstvom Washing Pudel Fine. Naknadno sušenje s krpo za sušenje Micro-Dry.

Z mat predčistilom za barve Pre-Cleaner OPAQUE ga dobite
Globinsko čiščenje, izvedeno kot priprava na voskanje. To storite tako, da popršite Pre-Cleaner OPAQUE in obrišite z Micro-Absorb roza.

Naš vosek "OPAQUE" je popolno tesnilo za mat barve.
Ko se po nanosu strdi, nudi zaščito pred mikro praskami in preprečuje, da bi se mat lakirana površina hitro umazala. Rdeči vosek nanesite z ročno ploščo ali črni z gobastim aplikatorjem in polirajte z Micro-Fluffy. Posamezne dele karoserije je treba obdelati enega za drugim in na majhnih površinah (npr. pol blatnika, pol vrat). 

Quick-Finish OPAQUE Detailing Spray v kombinaciji z Micro-Polish modrim je popoln za odstranjevanje majhnih draženj, kot so prstni odtisi. Popršite, obrišite - dobro vzdrževana površina.

Naš Lotus Speed ​​​​ni bil razvit le za sijoče lake, idealen je tudi za osvežilno mat lakiranje. Izdelek se razprši in enakomerno porazdeli z Micro-Fluffy ter posuši.