O nas

Poskrbite za svoje sanje

SWISSVAX – Kako negovati sanje™

Tovarna voskov od leta 1930

Swissvax je vrhunska blagovna znamka za nego avtomobilov
Luksuzni segment, ki ima visoko stopnjo mednarodnosti in do katerega avtomobilski navdušenci po vsem svetu kažejo veliko afiniteto. Swissvax je med drugim prva izbira različnih proizvajalcev avtomobilov v premium segmentu za zagotavljanje visokokakovostnih izdelkov za nego lastne blagovne znamke.
da nam omogoči razvoj in proizvodnjo.

Swissvax ponuja celovit sistem nege za avtomobile in
Jahte. Sestavljen je iz pranja, čiščenja, nege in
Tesnilne komponente, ki so med seboj harmonično usklajene.

Kot mnogi drugi unikatni izdelki je tudi ta nastal
Prvotno izdelani izdelki za družinsko kuhinjsko mizo. Stara lekarna »Anwander« v Zürichu je bila tako laboratorij kot proizvodna lokacija za prve pločevinke karnauba voska za avtomobile in čolne, ki so jih prvotno proizvajali samo za osebno uporabo dedka in ustanovitelja podjetja Hansa Anwanderja.

Ti izdelki se še vedno izdelujejo izključno ročno v naši voskarni in polnijo pločevinko za pločevinko. Visokokakovostna receptura ne omogoča industrijske proizvodnje. Preprosto ne sklepamo kompromisov glede naše strasti do izdelave najboljših voskov in izdelkov za nego. Vabimo vas, da doživite občutek voskanja, zaradi katerega je Swissvax tako priljubljen in znan po vsem svetu.

Do leta 2009 je bil Swissvax znan tudi kot švicarsko olje.

Razlika

V nasprotju z običajnimi loščili voski Swissvax ne vsebujejo abrazivov in se lahko uporabljajo na vseh vrstah barv: na sodobnih sistemih barv na vodni osnovi, na tako imenovanih nano barvah in celo na starih nitro barvah. Swissvax je sestavljen iz dveh komponent, in sicer iz predpriprave Cleaner Fluid Regular in karnauba voska. Voski so enostavni in prijetni za uporabo ter ne puščajo belih sledi na gumi ali robovih.

Karnauba je najtrša, najčistejša, najbolj prozorna in tudi to
najdražji naravni vosek na svetu. Proizvaja se iz vrhov listov
Pridobljena je bila brazilska pahljačasta palma "Copernica prunifera", ki je bila razvrščena glede na barvo in bistrost. Najvišja kakovost je razvrščena kot redka Carnauba prve stopnje in se uporablja za naše voske. Stopnja sijaja
večja je več karnaube v receptu. Medtem ko običajni avtomobilski voski vsebujejo 3 % do 5 % karnauba voska, formulacije Swissvax vsebujejo eno najvišjih koncentracij, ki so na voljo na trgu, od 30 % do 76 % prostornine.

Za razliko od običajnih loščil – lakirane površine
le polirajte do sijaja, medtem ko spodnje plasti barve postajajo vedno bolj suhe in počasi stradajo - formule Swissvax Carnauba, obogatene z oljnimi izvlečki pasijonke, pomaranč, avokada in vanilije, povrnejo laku globok sijaj, ki ga je izgubil. Rezultat je globok, edinstven "moker videz", ki navdušuje zbiratelje in avtomobilske navdušence po vsem svetu.

Skrivnost Swissvax

Skrivnost Swissvaxa je v izjemno obstojnih formulacijah karnauba voska, ki nastanejo po večurni proizvodnji iz mikrodelcev z dvojno steno – t.i.
Mikrokapsulacija.

strast 

Švicarski sloves kakovosti in natančnosti se odraža v naših izdelkih. Zasebno smo že več kot tri generacije strastni navdušenci nad avtomobili in plovili. Hobi z radostmi in tegobami, ki ga zelo dobro poznamo in nas vsak dan motivira, da poiščemo zanimive rešitve za nego občutljivih predelov. 

Globoko odsevne površine

Trdno verjamemo, da mora biti nega avtomobila enostavna. Kajti le enostavna nega vozila postane redna nega, predpogoj za brezhibno vzdrževan avtomobil. 

Samo dobri nameni in uporaba pravih negovalnih izdelkov ni zagotovilo za dober rezultat. Samo pravilno zaporedje in uporaba posebnih negovalnih tehnik vodita do želenega uspeha.

Naročite naš brezplačen priročnik Swissvax za nego avtomobilov ali jaht. Poleg vseh izdelkov in njihove pravilne uporabe boste našli veliko dragocenih nasvetov za nego.