PPF - Zaščitna folija za lak

PPF izdelki za nego, čiščenje, loščila in vosek za plombiranje

Dolgoživost zaradi najvišje kakovosti, s SWISSVAX PPF

Najkakovostnejša nega in vzdrževanje zaščitnih folij za dolgotrajno zaščito vozila

Zaščitne folije za lak in s tem povezana nega

PPF zaščitne folije, znane tudi kot Paint Protection Films, za vozila ponujajo številne prednosti, predvsem na sprednjem delu, kjer lahko zmanjšajo poškodbe laka zaradi kamenja in drugih vplivov. Obstajajo prozorne, sijajne, barvne in mat folije, vključno s folijami za samozdravljenje, ki lahko popravijo majhne praske s toploto.

PPF zaščitne folije pa potrebujejo redno nego, da ohranijo svoje lastnosti in ne postanejo krhke in razpokane.

To je zato, ker so ščitniki nenehno izpostavljeni vremenskim vplivom, kot so UV žarki, umazanija in onesnaževala v zraku. Ti lahko poškodujejo material PPF zaščitne folije in zmanjšajo njen zaščitni učinek. Redna nega folije pa lahko pripomore k njeni daljši obstojnosti in ohranitvi zaščitnega učinka. Z uporabo naših izdelkov PPF so madeži vode in vodnega kamna na vašem PPF čim manjši.

SWISSVAX je razvil izdelke za preprečevanje in reševanje takšnih izzivov.

Vsestranski vosek najboljše kakovosti za vaš avto

Vosek SWISSVAX PPF je bil razvit posebej za nego folij in uporablja visokokakovostne voske za zagotavljanje intenzivnega ohranjanja sijaja, izboljšano vodoodbojnost in ohranjanje elastičnosti folije. Vključena je tudi dodatna zaščitna funkcija pred UV žarki. Posebna prednost voska SWISSVAX PPF je visoka vsebnost karnauba voska, kar 40 %. Ta naravni vosek je še posebej združljiv s kemično strukturo
vseh folij in učinkovito podpira njihov zaščitni učinek.

Komplet za številne izzive, preprosto s SWISSVAX

Zaščitni set PPF podjetja SWISSVAX je nepogrešljiv pripomoček za vse lastnike vozil, ki želijo dolgoročno zaščititi svoje zaščitne folije PPF. Sestavljajo ga posebej usklajeni izdelki in pripomočki, ki zagotavljajo učinkovito osnovno čiščenje in nego vseh delno in popolnoma foliranih površin.

Z uporabo PPF Protection Set podjetja SWISSVAX ste lahko prepričani, da bodo vaše PPF zaščitne folije optimalno negovane in zaščitene. Vsi izdelki in pripomočki so iz enega vira in med seboj usklajeni za dosego popolnega rezultata nege.

Poliranje PPF

Ne glede na to, ali gre za ročno ali strojno poliranje, je s SWISSVAX mogoče vse

Ročno ali profesionalno strojno loščenje? Brez problema!

Ne glede na to, ali izberete ročno poliranje ali profesionalni polirni stroj, tiste primerne za PPF
Z izdelki SWISSVAX ste lahko prepričani, da je mogoče vaše površine obdelati enostavno in brez truda. Naši izdelki so bili posebej razviti in preizkušeni za avtomobile s premazom PPF in ponujajo odlične rezultate pri odstranjevanju drobnih prask, odrgnin in hologramov. Z uporabo naših izdelkov ste lahko prepričani, da so površine vašega vozila brez napak in nezaželenih madežev, hkrati pa ohranjajo prvotni sijaj in zaščito.

Ali naj uporabim Lotus Speed po depilaciji?

Da.

Lotos Speed lahko uporabite tudi na voščenem pečatu. Prednost tega je, da postane zaščitna plast še bolj vodoodbojna in obstojna dlje.

Počakajte 3 ure pred nanosom Lotos Speed, da se bo vosek odlično povezal. z barvo

Edina tesnilna masa za PPF - KERAMIQ9

Kaj je posebnega pri KERAMIQ9

KERAMIQ9 je razpršilna keramična tesnilna masa na vodni osnovi, enostavna za uporabo, ki jo je razvil SWISSVAX s postopkom Aqua-Infused. Primeren je za zasebne in profesionalne uporabnike ter je združljiv z izdelki in voski SWISSVAX. Tesnjenje ustvari izjemno gladke in vodoodbojne površine na barvi, steklu, plastiki ali GFK
Zunanja uporaba in zagotavlja zaščito do 12 mesecev.

KERAMIQ9 podaljšuje življenjsko dobo lakiranih površin, obdelanih in zatesnjenih s polirni in voski SWISSVAX, in lahko tudi prekaša tesnilne mase drugih proizvajalcev. Nanos je enostaven in po običajni uporabi negovalnih izdelkov in voska Swissvax lahko nanesemo tudi keramično tesnilo za večjo dolgotrajno zaščito. S SWISSVAX "Prep Fluid" je mogoče tesnilo ponovno nevtralizirati in popravila je mogoče enostavno opraviti kadarkoli.

Opomba: Keramiq9 nanesite en dan po voskanju.

9 dejstev o KERAMIQ9

  • Dolgotrajno Lastnosti perlanja do 12 mesecev
  • Varno primeren za zasebne uporabnike
  • Kratek Čas uporabe (odvisno od velikosti avtomobila) od le 30-60 minut
  • Brez maskiranja in/ali pripravljalnih del, ki trajajo več ur ali dni
  • Primerno tako za neobdelane kot tudi za zapečatene barve SWISSVAX
  • Lahko se hitro in redno zamenja na zelo obremenjenih območjih (npr. pokrov motorja, blatniki itd.)
  • Nižja vsebnost topil brez strupenih hlapov v primerjavi z običajnimi keramičnimi premazi
  • Lahko se uporablja v vseh materialih kot so barve, steklene površine, plastika, platišča ali GFK
  • Po potrebi odstranite KERAMIQ9 enostavno in brez sledi s SWISSVAX «Prep Fluid»

SWISSVAX OPAQUE je zasnovan za matirane in matirane avtomobile

Sijaj in zaščita za mat filme in lake s SWISSVAX OPAQUE

PPF Protection Set OPAQUE, za matirane in matirane avtomobile

Serija SWISSVAX OPAQUE je bila razvita posebej za nego mat lakiranih in foliranih vozil. Okoli
Da ne bi napadli občutljivih površin, izdelki SWISSVAX vsebujejo le majhne količine kemičnih snovi. Namesto tega je bila razvita edinstvena formula, ki je popolnoma prilagojena potrebam mat površin. Posebna sestava izdelkov SWISSVAX OPAQUE zagotavlja, da se mat finiš ohrani in površina ne postane sijoča.

Matirane površine so bolj dovzetne za vplive okolja, kot so prah, umazanija in sončna svetloba, ki lahko povzročijo poškodbe. Izdelki SWISSVAX OPAQUE so opremljeni s posebnimi in naravnimi sestavinami, ki ustvarjajo zaščitno bariero in tako ohranjajo mat zaključek. Hkrati izboljšajo vodoodbojnost površine in olajšajo čiščenje.

Uporaba izdelkov SWISSVAX OPAQUE zagotavlja dolgoročno ohranitev videza in kakovosti matiranih površin. Posebna formula omogoča redno uporabo brez vpliva na mat zaključek. Serija SWISSVAX OPAQUE ponuja edinstveno rešitev za zahtevne
Skrbi za matirane površine in zagotavlja optimalno zaščitno funkcijo z uporabo posebej prilagojenih sestavin.

SWISSVAX Zubehör für ein perfektes Ergebnis

Dopolnite svojo nego z dodatki SWISSVAX

Naši dodatki so tudi vrhunskega razreda

S pravimi pripomočki SWISSVAX lahko zagotovite najboljšo nego in optimalno zaščito vašega avtomobila.

Naš izbor pripomočkov vključuje visokokakovostne čistilne krpe, gobice, ščetke in pralne blazinice. Vsak izdelek smo skrbno izbrali in proizvedli ter testirali učinkovitost in kakovost, da zagotovimo najboljši možni rezultat. Naše pralne blazinice so na primer izdelane iz posebej mehkega materiala in imajo visoko sposobnost vpijanja vode. To zagotavlja nežno in temeljito čiščenje brez
da je barvana površina poškodovana.

Poleg čistilnih izdelkov SWISSVAX ponuja tudi različne aplikatorje, ki so bili posebej razviti za uporabo z našimi izdelki za nego. Naše gobice in blazinice omogočajo enakomerno porazdelitev negovalnih izdelkov in nežen nanos na občutljive površine.